Noi suntem ROOVI. Creativi. Inovatori. Autentici. 

Credem în puterea jocului de peste 20 de ani

Avem o misiune…

Credem cu tărie că jocul și joaca au o putere incredibilă în dezvoltarea personalității, modelând caractere puternice prin experiențe și provocări nebănuite. Însă, într-o lume a vitezei, unde timpul pare că se comprimă, oamenii se străduiesc tot mai mult să găsească un echilibru, iar timpul de calitate este tot mai puțin.

De aceea, prin tot ceea ce facem, încercăm să ajutăm oamenii să-și redobândească timpul de calitate după care tânjesc.

skill-imagination

…și avem un vis

Visăm să contribuim la crearea unei vieți mai bune, mai fericite și mai împlinite pentru fiecare om.

Împreună cu partenerii noștri ne propunem să creăm uneltele potrivite pentru a-i ajuta pe oameni, adulți și copii deopotrivă, să trăiască o altfel de experiență a jocurilor si puzzle-urilor, unde fiecare se poate integra cu ușurință.

skill-collaboration

Valorile noastre

Am pus la temelia ROOVI valori solide care ne-au ghidat de peste 20 de ani. Astfel, am reușit să creăm legături puternice, devenind un partener de încredere al marilor magazine de retail, dar și al companiilor mijlocii și mici, din întreaga lume.

Responsabilitate

Originalitate

Onestitate

Valoare adăugată

Inovație

Descoperă beneficiile creării unui cont de partener pentru compania ta și explorează noi posibilități de a-ți dezvolta portofoliul, adăugând în ofertă jocuri și puzzle-uri noi și captivante.

Echipa ROOVI

Te invităm să descoperi oamenii ROOVI, care fac totul posibil…

Puterea unei echipe stă în fiecare dintre membrii săi. Puterea fiecărui membru este echipa.”

Phil Jackson, fost antrenor NBA

Alex Bute

CEO

Jucător de tenis pasionat, Alex muncește mult, însă la fel de mult îi plac și provocările. 

Cu o înclinație nativă spre inovație, după o carieră de succes în consultanță de management pentru mai multe fonduri de investiții europene și poziții de senior management în Credit Suisse și Societe Generale, a ales să iasă din zona de confort pentru a-și îndeplini unul dintre cele mai mari visuri ale sale.

Un vis numit CUKIBO. Un start-up elvețian deja premiat, pe care l-a fondat în urmă cu 3 ani, care creează, produce și vinde cărți personalizate pentru copii. 

Acum, Alex este la cârma ROOVI și conduce compania cu toată viteza înainte, adăugând un nou capitol la povestea extraordinară de până acum.

Dragoș Ionescu

CTO

Înotător profesionist și matematician, devenit arhitect, devenit apoi designer și programator, Dragoș are visuri mărețe și nu lasă nimic să îi stea în cale. 

Co-fondator CUKIBO, alături de Alex, n-a spus niciodată nu vreunei propuneri, oricât de provocatoare ar fi fost, a învățat constant, a inovat și s-a perfecționat.  

De la crearea platformei care a generat site-uri ale peste 150 de ambasade și consulate, la inovații tech de care se bucură acum milioane de utilizatori în industria de gaming, și până la sistemul complex care produce automat cărțile CUKIBO, personalizate în detaliu, Dragoș știe câte ceva despre a visa și a realiza tot ceea ce-și pune în minte.

Dorian Sărmășan

Creative Director

Creator de branduri, produse și experiențe, Dorian își propune să construiască soluții globale inovatoare, care să facă lumea un loc mai bun pentru generațiile viitoare. 

Fondator al Karpathic Brands și creator al jocului Word Colony, Dorian a creat și a lansat mai multe branduri în Statele Unite. 

Spune despre creativitate că este ca o sămânță ce trebuie semănată și apoi fertilizată pentru a da roade. Cu cât îți folosești mai mult creativitatea, cu atât mai creativ devii. 

De asemenea, Dorian este un membru activ al Rotary Club Bucharest, activând ca PR President, cu recunoașterea Rotary International Paul Harris Fellow pentru realizări extraordinare. 

Creative Director în cadrul ROOVI, Dorian își folosește din plin abilitățile sale creative și de leadership pentru a forma o echipă de creație puternică, alături de care să realizeze noi jocuri și puzzle-uri care să treacă granițele țării.

…și echipa ROOVI care transformă ideile în realitate.

Povestea noastră

Am construit o poveste autentică și stabilă…

O mică afacere de familie, pornită în inima Transilvaniei, a devenit unul dintre cei mai de succes producători de puzzles și jocuri din Europa Centrală și de Est.

De peste 20 de ani, clădim cu Pasiune și deschidere spre Inovație. Am prins rădăcini adânci și ne-am dezvoltat valori puternice, de nestrămutat.

Diversitatea, calitatea și accesibilitatea sunt valori esențiale care ne ghidează de peste 2 decenii.

…cu planuri mari pentru viitor

Dar a venit timpul să visăm mult mai departe, adăugând un nou capitol poveștii noastre dragi. 

În 2021, Black Sea Fund, un fond cu capital privat, alături de co-fondatorii start-up-ului elvețian CUKIBO, Alex și Dragoș, și-au unit forțele, cu misiunea de a duce compania pe noi culmi. 

Construim un alt viitor, un viitor digital, urmărind să ne întărim prezența globală și să promovăm o cultură nouă și un nou model de business.

CE ESTE SPECIAL LA ROOVI?

 

Diversitate mare

Peste 1000 de jocuri și puzzle-uri din care poți alege chiar acum.

Experiențe autentice

De peste 20 de ani, prin tot ceea ce facem, încurajăm oamenii să se relaxeze, să fie creativi și să se distreze prin joc și joacă.

Comanzi simplu și rapid

Să plasezi o comandă ar trebui să fie rapid și ușor, așa că am făcut totul…simplu.

Expediere rapidă

Suntem aproape, în Transilvania, și putem expedia comenzile rapid, iar costurile de livrare sunt scăzute.

Calitate în fiecare produs

Calitatea fiecărui produs este importantă și nu facem niciodată excepție.

Creăm cu drag

Atât echipa internă de creație, cât și artiștii cunoscuți cu care colaborăm, creează cu drag și atenție pentru fiecare detaliu.

Stocuri permanente

Datorită capacității mari de producție și depozitare, putem spune ca avem aproape în permanență produsele în stoc.

Prietenoși cu mediu

Folosim materiale ecologice și reciclam responsabil carton și hârtie, pentru că ne pasă.

CE ESTE SPECIAL LA ROOVI?

RESPONSABILITATE

Producem responsabil, cu grijă pentru oameni și natură, jocuri și puzzles eco friendly ce pot fi reciclate în proporție de 90%. 

Untitled-1_eco paint copy

Vopsea Eco

Untitled-1_adhesive eco copy

Adeziv Eco

Untitled-1_recycled paper copy

Carton și hârtie reciclabile